Låna 35000 utan UC

Låna 35000 utan UC

Låna 35000 kr utan UC

Genom en långivare som använder sig av en annan kreditupplysningstjänst än UC så kan du enkelt och smidigt låna 35000 kr utan UC. Du kanske har stött på en situation i vardagen där du behöver 35 000 kr extra helt plötsligt, eller så kanske du vill lösa en hemrenovering och sedan betala tillbaka pengarna i din egen takt efteråt. Oavsett anledning så är det lätt att låna 35 000 kr utan UC 

Är det en bra idé att låna pengar för en hemrenovering?

Särskilt förstagångsköpare ser ett hus mindre i termer av hur det kommer att vara att bo där. Men hur mycket mer kan de sälja det för efter två år av invändiga och utvändiga renoveringar? Att öka värdet på ett hem kan vara den snabbaste metoden för en husägare att ta sig upp på fastighetsstegen.

Det är klart att det behövs pengar för att göra detta. För att tillföra ett betydande värde till ett hem måste du investera en avsevärd summa pengar på nya golv, badrumsarmaturer, fönster och luftkonditioneringssystem. Men är det en bra idé att låna pengar för detta? Det kan det absolut vara, så länge som du gör det på rätt sätt. 

Olika rum har olika kostnader

Vissa rum kostar mer att renovera än andra. Kök och badrum kostar ofta mest att renovera (med hjälp av vitvaror och inredning etc.). I framtiden kommer badrummet och köket sannolikt också att vara fokus för potentiella hyresgäster och köpare.

Därför måste du, när du sätter budgeten för alla gör-det-själv-projekt, överväga var du kommer att spendera pengarna. Bestäm de områden som har störst inflytande på din ombyggnadsbudget. Fastställ sedan din budget baserat på den förväntade ökningen av kapital som ditt projekt kan generera.

Renovering är ingen garanterad inkomst

Faran med att låna pengar till en hemrenovering, särskilt om du planerar att sälja huset, är att det lätt kan gå snett med uträkningarna. Om du exempelvis vill låna 35 000 kr utan UC för att renovera huset, så kan det vara så att det tillför ett värde på 50 000 kr på husets totala säljpris. 

Detta är såklart utmärkt och i teorin ett enkelt sätt att tjäna extra pengar. Men det är viktigt att komma ihåg att räntan påverkar den totala vinsten från detta, samt att det tillförda värdet endast är relevant om du faktiskt hittar en köpare som vill betala rätt pris för huset. 


Dessa är saker som är värda att ha i åtanke när du planerar att ansöka om att låna 35 000 kr för att genomföra en hemrenovering. Om du däremot planerar att renovera ett hus där du planerar att bo så är det såklart upp till din egen bedömning om det är värt det eller inte.