Loanstep

Loanstep är en ledande leverantör av avlöningsdagslån och ägs av SBL Finans, som även tillhandahåller ytterligare finansiella tjänster. Hos Loanstep får du låna mellan 3 000 och 25 000 svenska kronor med utbetalning samma dag.

Ansök direkt

Kontaktuppgifter

Öppettider

No items found.

Snabba lån med bra villkor hos Loanstep

När du ansöker om lån hos Loanstep är du skyldig att lämna en kreditupplysning genom Bisnode, vilket inte kommer att påverka din kreditvärdighet om du behöver låna pengar eller köpa något på kredit i framtiden. 

Du kommer att bli kontaktad omgående om lånet godkänns. Om du skickar in din ansökan före kl. 12.00. på en vardag utbetalas medlen samma dag. Om du skickar in din förfrågan under kontorstid eller under helgen kommer pengarna att sättas in nästa arbetsdag. Detta gäller oavsett vilken svensk storbank du har ett konto hos. 

Loanstep ställer inga krav du måste uppfylla för att få ett lån utan att först göra en omfattande analys av varje enskild situation. Du måste dock ha en uppgiven årsinkomst på minst 150 000 svenska kronor. De godkänner lån även om du bara har en betalningsanmärkning, så länge den är äldre än ett år.

Lånets löptid är beroende av det begärda beloppet. Loanstep är unikt genom att det erbjuder förmånliga villkor på snabblån med relativt kort återbetalningstid (14 dagar). Loanstep är alltså ett utmärkt alternativ om du behöver mer pengar för att avsluta en försäljning, lösa ett problem eller överbrygga klyftan mellan lönespecarna.