Northmill Bank

Northmill Bank har sedan 2006 erbjudit lån, kredittjänster och sparkonton åt svenska privatpersoner. De erbjuder idag möjligheter till flexibla lån och krediter med möjlighet till återbetalningstider så långa som 5 år.

Ansök direkt

Enkelt & flexibelt med Northmill Bank

När du tar ut ett lån eller kredit med Northmill Bank så behöver du enbart betala för det du använder. Om du skulle märka att du inte behöver nyttja hela summan så kan du enkelt och smidigt återbetala den direkt och på så vis korta ned återbetalningstiden samt sänka din ränta. 

Att hålla koll på utestående skuld är enkelt med hjälp av Northmill Bank’s egna app där du även kan hantera dina betalningar om du inte önskar använda autogiro för detta. Räntesatsen baseras på kreditupplysningen som görs via Creditsafe och är fullständigt individuell. Även personer med betalningsanmärkningar kan beviljas ett lån, detta är dock ingen garanti. 

För att få ansöka om ett lån hos Northmill Bank måste du vara minst 20 år gammal, är folkbokförd i Sverige och har ett giltigt BankID för att verifiera din identitet.