Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 600 000 kr kostar då 5 677 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 817 408 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Sedan 2007 har Lendo hjälp företag och privatpersoner att hitta de lån som är mest fördelaktiga. Företaget är Sveriges största jämförelsetjänst av lån och de finns dessutom i Finland, Österrike, Spanien, Danmark och Norge.

Smidigt att jämföra lån hos Lendo

När du använder dig av Lendo kommer du få erbjudanden från ett flertal olika banker och kreditgivare. Om du ska ansöka om ett privatlån kan du som mest få 600 000 kronor beviljat, medan det för företagslån istället är två miljoner som är det maximala beloppet.

Om du som privatperson har en betalningsanmärkning kan du ansöka om lån under vissa förutsättningar. Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden sedan sex månader tillbaka och du måste ha en taxerad inkomst. När du skickar in din ansökan kommer Lendo att inhämta en kreditupplysning på dig från UC. Även fast du får erbjudanden från flera banker så tas det alltid endast en kreditupplysning.

När du har valt vilken banks erbjudande du vill gå vidare med ska du underteckna ett avtal med den banken. Beroende på vilken bank du väljer kan det här antingen ske digitalt eller genom att du får ett avtal hemskickat till dig på posten. När du har undertecknat avtalet kommer banken betala ut pengarna till dig.

Support och övriga tjänster

Kundtjänsten hos Lendo kommer besvara de frågor du skickar in till deras forum inom 24 timmar, helgfria vardagar. Alla frågor som inkommit till kundtjänsten är sökbara i deras supportforum så att du kan hitta svar på frågor som andra kunder tidigare ställt. Lendo har också en telefonkundtjänst som är öppen enligt följande:

Måndag–torsdag 08.00–20.00
Fredag 09.00–17.00
Lördag–söndag 10.00–14.00

Övriga tjänster Lendo erbjuder är bland annat samlingslån och trygghetsförsäkringar, om du skulle insjukna och inte kunna amortera på ditt lån. Du hittar mer information om alla produkter på företagets välstrukturerade och informationsrika webbsida.