GoodCash

GoodCash kan ge lån i de fall andra ofta tackar nej. Denna tjänst tillhandahålls av Prioritet Finans AB sedan 2015. GoodCash erbjuder både traditionella privatlån och grupplån. Det lägsta beloppet du kan låna från GoodCash är 5 000 kr ända upp till 50 000 kr.

Ansök direkt

Låna upp till 50 000 kr med GoodCash

Du kan låna upp till 50 000 svenska kronor med GoodCash, med en återbetalningstid på upp till ett år. De har en lägsta beloppsgräns på 5 000 kr. Alla lån är utan säkerhet. Konsolideringslån annonseras inte som en distinkt produkt, men enligt GoodCash är det vanligt att kunder använder ett lån med reducerad ränta för att betala av högräntelån och krediter. Du skickar in din låneansökan med ditt BankID. Medlen är ofta tillgängliga samma dag, eller inom två arbetsdagar. Återbetalning sker med bankgiro.

Räkna med att det tar en till två arbetsdagar efter att ett lån har godkänts för att få pengarna. Du måste vara minst 20 år och inte äldre än 62 för att vara berättigad till ett lån från GoodCash. Du måste vara folkbokförd i Sverige med svenskt personnummer. Flera betalningsanmärkningar accepteras så länge du inte är skyldig Kronofogden några pengar. Kreditprövningen görs med hjälp av UC.

När du lånar med GoodCash tillkommer inga års- eller startkostnader. Det är viktigt att överväga detta samtidigt som man jämför räntan med andra långivare.