Flexkontot

Brixo AB:s Flexkontot är en kreditprodukt. Företagets uppdrag är att tillhandahålla enkla finansiella tjänster via en innovativ och tekniskt sofistikerad plattform. De ger även andra utlåningsmöjligheter och Flexkontot är ett rent kreditkonto som kan godkännas även om andra långivare har nekat dig.

Ansök direkt

Flexibelt lån upp till 30 000 svenska kronor med Flexkontot

Med Flexkontot sträcker sig din kreditgräns från 3 000 till 30 000 svenska kronor. Det fungerar alltid på samma sätt som att ha ett kreditkort genom att du har tillgång till en ekonomisk hjälp. En Flexkontot-kreditansökan tar bara några minuter och kräver BankID-verifiering. 

För att vara berättigad till krediten måste du vara minst 18 år och ha en månadslön på minst 12 000 svenska kronor. En betalningsanmärkning är inte ett absolut hinder för att få kredit hos Flexkontot. 

Bisnode gör kreditupplysningen. Betalningen kan ske samma dag som du skaffar kontot, men det kommer att ta 1-2 bankdagar för dig att få pengarna utbetalda till ditt bankkonto. Om det är en vanlig bankdag kommer du att meddelas om status för din ansökan inom 24 timmar efter inlämnandet, oavsett om den godkändes eller ej,.

Du väljer, utöver ett månatligt minimum, hur mycket du vill betala från en utnyttjad kredit varje månad. Om du lyckas hantera dina Flex-kontoåterbetalningar under två månader kan du höja din kreditgräns ytterligare.