Daypay

Daypay är ett lån som Ambrion Finans AB erbjuder. Tjänsten går tillbaka till 2011. Daypay följer Konsumentverkets krav för ansvarsfull kreditgivning och har bästa kreditbetyg som finns (AAA). De erbjuder snabblån på upp till 20 000 kr med väldigt små minimikrav vilket gör att många människor godkänns.

Ansök direkt

Låna med Daypay i upp till fem år

Daypay erbjuder två distinkta tjänster: ett snabblån för kunder som söker mellan 1 000 och 10 000 svenska kronor och ett så kallat pluslån på mellan 11 000 och 20 000 svenska kronor. Du väljer längden på återbetalningsperioden, inom vissa begränsningar. 

Om du lånar 20 000 svenska kronor har du upp till fem år på dig att betala tillbaka. För ett pluslån skaffar Daypay en kreditupplysning via UC, dock för ett snabblån erhålls en förenklad kreditupplysning med Creditsafe, och själva kontrollen påverkar inte din kreditpoäng. Du får ha maximalt tre fasta lån och ett tilläggslån samtidigt. Ansökningsprocessen är automatiserad och du signerar ansökan med BankID.

Om du har ett konto hos Swedbank eller Handelsbanken och din ansökan accepteras under kontorstid sätts pengarna in på ditt konto inom en timme. Daypay tar hänsyn till ett antal olika faktorer när du ska fastställa din kreditvärdighet. Så länge de inte är helt nya och du har en hög inkomst i förhållande till det belopp du vill låna behöver inte betalningsanmärkningar vara ett hinder. För att ha en chans att få ett lån är det enda kriteriet att du är minst 20 år gammal.