Cashbuddy

Cashbuddy AB är en konsumentkreditorganisation som tillhandahåller privatlån utan säkerhet. Sedan 2006 har de funnits i både Sverige och Finland. Hos Cashbuddy har du möjlighet att få ett lån även om du blivit nekad av andra långivare. De erbjuder lån från 5 000 kr upp till 25 000 kr till privatpersoner.

Ansök direkt

Hos Cashbuddy går det att låna med betalningsanmärkning

Hos Cashbuddy kan du låna mellan 5 000 och 25 000 svenska kronor i upp till fem år. När du har varit kund under en längre tid och framgångsrikt gjort tidigare amorteringar kan det maximala lånebeloppet förlängas till 45 000 svenska kronor. 

Månadsavgiften är låg för största möjliga överblick och det är enkelt att ansöka om lån online. Återbetalningstiden är justerbar, och det finns inga påföljder för att betala av ett lån i förtid. När ett lån godkänns betalas medlen vanligtvis ut inom två arbetsdagar.

För att vara berättigad till ett Cashbuddy-lån måste du vara minst 20 år gammal, ha svenskt personnummer samt vara anställd, egenföretagare eller ha pension. Det finns med andra ord ingen acceptans för bidrag. 

En betalningsanmärkning indikerar avslag, men det är inte nödvändigtvis din kreditpoäng som påverkar om Cashbuddy skulle bevilja dig ett lån. De kör din kredituppgift via UC, men de betonar din framtida förmåga att betala mer än det förflutna. Om du har en tillräcklig inkomst tas detta i åtanke även om betalningsanmärkningar finns. Du får dock inte låna om du har ett utestående belopp hos Kronofogden.