smspengar

Sedan 2007 har SMSPengar strävat efter att skapa flexibla kreditalternativ för privatpersoner. Sedan starten var byrån en av de första att etablera sig som kreditgivare för smslån och har hjälpt tusentals användare med kredit. Idag ansöker du om lån hos de via deras hemsida dock.

Ansök direkt

Snabblån med SMSPengar

Du kan ansöka om lån och krediter upp till 30 000 svenska kronor hos SMSpengar. Minsta lånebelopp är 1 000 svenska kronor. När du skickar in en ansökan, oavsett om det gäller ett privatlån eller en kontokredit, kommer en kreditupplysning att genereras. 

Det är dock ett lån utan UC eftersom Creditsafe tillhandahåller informationen. På kontokredit betalar du endast ränta på det kreditbelopp du faktiskt använde, inte på det totala kreditbeloppet som utfärdats.

Din ansökan behandlas snabbt och om du godkänner ett lån skickas medlen direkt, oavsett dag eller tid. Du måste vara kund hos en av de stora bankerna för att kvalificera dig. Över nittiofem procent av långivarens kunder får sina pengar omedelbart, enligt långivaren. SMSPengar lånar inte ut till dig om du har en betalningsanmärkning. Du har även möjlighet att välja till en ersättningsförsäkring vid arbetslöshet eller sjukledighet i utbyte mot extra avgifter.