Kontant Finans

Konsumentkreditinstitutet Brixo AB äger Kontant Finans, en väletablerad aktör på den svenska lånemarknaden. Kontant Finans grundades 2014 och erbjuder privatlån på mellan 3 000 och 20 000 svenska kronor. Ansökningsprocessen är enkel och du får snabbt svar om lånegodkännande.

Ansök direkt

Anpassningsbara lån med Kontant Finans

12 till 60 månader är återbetalningstiden för lån från Kontant Finans. Du kan välja att ha en eller två betalningsfria månader varje år, samt hur du kommer att göra månatliga betalningar. Ett lån från Kontant Finans kan lämnas tillbaka i förtid utan att det medför ytterligare avgifter. 

Kreditupplysningen hämtas från Bisnode och svar skickas inom 24 timmar om ansökan lämnas in på en vardag som inte är helgdag. Om du har ett konto hos någon av de svenska huvudbankerna kan ditt lån sättas in samma dag som det godkänns.

För att vara berättigad till ett lån hos Kontant Finans måste du vara minst 18 år, folkbokförd i Sverige, och ha en månadsinkomst på minst 12 000 kr. Du skickar in en onlineansökan genom att ange hur mycket och hur länge du vill låna. BankID används sedan för verifiering och hela ansökningsprocessen tar bara några minuter.

Kontant Finans tillhandahåller så kallade annuitetslån. Detta innebär att pengarna återbetalas med en liten månatlig summa under lånets löptid. Detta gör utlåningen ganska enkel.