Ferratum

Ferratum skapades 2005 i Helsingfors, där företagets huvudkontor finns. De är verksamma i cirka 25 länder och är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden för snabblån. Med två olika typer av lån kan de ta emot majoriteten av dem som är i akut behov av kontanter.

Ansök direkt

Blancolån och krediter med Ferratum

Hos Ferratum finns lån utan säkerhet på upp till 45 000 kr. Medlen betalas ut samma dag som lånet godkänns, och det tillkommer inga uppläggningsavgifter eller andra dolda kostnader. Ansökan genomförs online, är automatiserad och är ständigt tillgänglig.

För att vara berättigad till ett blancolån från Ferratum måste du vara minst 22 år och inte ha några betalningsanmärkningar eller utestående saldon hos en inkassobyrå. Det finns något strängare kriterier än när du ansöker om lån, men Creditsafe ansvarar för kreditprövningen för alla tjänster. 

Det ger fördelen att inte sänka din kreditpoäng när du ansöker om ett lån eller kredit. Ferratum Credit är en tjänst för dig som vill låna pengar utan att behöva skicka in en ansökan varje gång. Krediten sträcker sig från 1 000 till 45 000 svenska kronor och återbetalningsvillkoren är justerbara. Om du har Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea kommer dina pengar att tas emot direkt. Annars kan det ta någon arbetsdag.