ViaConto

ViaConto Sweden AB är ett lettiskt företag som har varit en nyckelaktör på mikrokreditmarknaden i decennier. De ger lån så lite som 1 000 svenska kronor i form av en realistisk konsumentkredit. Det är ett ekonomiskt skyddsnät som alltid finns tillgänglig. ViaConto har ett mycket bra kundbetyg på nätet och ses som ett säkert alternativ för individer som snabbt vill utnyttja en blygsam kredit.

Ansök direkt

Små lån snabbt och smidigt med ViaConto

ViaConto är specialiserat på att ge lån till blygsamma belopp. Du kan låna mellan 1 000 och 20 000 svenska kronor. Det är ett utmärkt alternativ för människor som behöver låna pengar för en oväntad nödsituation. Du kan även använda ett ViaConto-lån när du har möjlighet att spara pengar på en produkt eller tjänst på grund av en tillfällig prissänkning. Om du har ett konto hos Nordea kan du ofta få betalning samma dag som du skickar in en begäran, även på helger.

ViaConto tillhandahåller så kallad dyr kredit. Den nominella räntan är 39,5 procent, men den faktiska räntan kan vara mycket högre på grund av kostnader. Det är inte ovanligt att ett lån har så kort löptid att initieringsavgiften blir betydande. 

ViaConto kan komma att godkänna lån även om du har fått upp till två betalningsanmärkningar de senaste två åren. De är mindre bekymrade över tidigare betalningsanmärkningar. Hur mycket inkomst du behöver beror på hur mycket kredit du begär och om du har betalningsanmärkningar sedan tidigare. För att vara berättigad till lån måste du ha varit svensk medborgare i två år och fyllt 18 år.