Klara lån

Klara Lån AB är en låneförmedlare med säte i Stockholm De erbjuder smidiga lån från 2 000 kr upp till 50 000 kr till privatpersoner som är i behov av extra pengar snabbt. Du kan alltid förvänta dig snabba svar från Klara Lån efter din ansökan med en utbetalning redan dagen efter för vissa banker.

Ansök direkt

Klara Lån erbjuder smidiga och prisvärda lån

Klara Lån är en gratistjänst för alla som söker hjälp med att välja ett bra lån. Du väljer det belopp du vill låna och återbetalningstiden, precis som du skulle göra när du ansöker om ett lån hos en enskild långivare. Med Klara Lån får du ofta många erbjudanden från långivare som kan ta emot just dig.

Kraven du måste följa för att få ett lån varierar beroende på hur mycket pengar det handlar om. För att vara behörig måste du vara minst 18 år, ha en månadslön på minst 10 000 svenska kronor och vara folkbokförd i Sverige. 

Du kanske har en chans trots betalningskrav, men du får inte vara skyldig Kronofogden några pengar. Om du önskar låna mindre än 30 000 kr registrerar inte UC dina kredituppgifter eftersom Bisnode eller Creditsafe gör kreditprövningen. UC gör kreditprövningen för större transaktioner. 

Det är inte Klara Lån, utan de långivare som de samarbetar med bestämmer räntan och vem som ger lånet bestämmer hur snabbt en betalning får betalas.