Tryggkredit

TryggKredit är bland de nya lånegivarna på marknaden. Bolagets affärsmodell bygger på att ge privatpersoner i behov av en buffert flexibla och anpassningsbara finansieringsmöjligheter. TryggKredit har åtagit sig att ge sina kunder ett öppet och säkert förhållningssätt och att erbjuda lån och krediter till människor i behov.

Ansök direkt

Kontaktuppgifter

Öppettider

No items found.

Lån utan UC med Tryggkredit

Du kan ansöka om en kontokredit hos TryggKredit, som du sedan kan spendera efter behov och till det belopp du väljer. Du får begära högst 30 000 kr i kontokredit om du är förstagångskund. Återvändande kunder får sin kreditgräns höjd 60 000 kr för framtida lån och krediter.

I samband med din kontokreditansökan får TryggKredit en kreditupplysning från Bisnode. Krediten saknar alltså UC. En gång i månaden betalar du för den del av krediten som du har använt. Du har möjlighet att betala för hela räkningen på en gång eller upprätta en betalningsplan.

När din ansökan har godkänts kommer TryggKredit omedelbart att göra dina pengar tillgängliga. När du tar ut pengar från en av huvudbankerna, såsom Swedbank, Danske Bank, Nordea eller SEB, sker transaktionen omgående. Tryggkredit godkänner ej lån och krediter till personer med betalningsanmärkningar.