Slantar.nu

Slantar är en av nyckelaktörerna på den svenska marknaden för medelstora privatlån. De ger privata konsumenter möjlighet att ansöka om snabblån utan UC och utan några dolda kostnader.

Ansök direkt

Kontaktuppgifter

Öppettider

No items found.

Snabba lån utan dolda kostnader med Slantar.nu

Slantar är specialiserat på privatlån utan säkerhet mellan 10 000 och 30 000 svenska kronor. En av Slantars vägledande principer är att upplåning ska vara möjlig utan ett stort antal finstilta begränsningar. 

Detta innebär att det är enkelt att förstå hur deras lån fungerar och hur mycket de kommer att kosta. Slantar använder inte UC när de begär en kreditupplysning; De använder Bisnode. Detta indikerar att informationen inte registreras och är därmed osynlig när andra utvärderar din kreditvärdighet. Slantar kan acceptera låntagare med en betalningsanmärkning så länge det inte lämnades in för nyligen. Den sökande ska vara mellan 20 och 65 år och folkbokförd i Sverige.

Du ansöker om lån via Slantars hemsida, och du får omgående besked om du blivit godkänd. Slantar betalar vanligtvis ut pengar inom två arbetsdagar efter en godkänd ansökan. Den exakta varaktigheten beror på bankernas överföringstider. Slantar ger ett annuitetslån, vilket innebär en fast månadsbetalning. Du bestämmer om du vill betala tillbaka lånet med autogiro eller genom att logga in på "Dina Sidor" och betala via e-faktura.