monara

Monara är ett registrerat varumärke som tillhör borgenären BSA Finance AB. Långivaren är auktoriserad av Finansinspektionen att bedriva verksamhet sedan 2018. Monara är inte en av de populäraste kreditgivarna bland svenska kunder, men de ser ändå gott om kunder.

Ansök direkt

Ansök om kredit snabbt & enkelt med Monara

Hos Monara kan du ansöka om en kreditgräns på upp till 30 000 svenska kronor. Vid behov kan din kontokredit fungera som en kudde. Det är gratis att hålla en kredit aktiv medan den inte används, och du betalar bara för det belopp du tar från din givna kredit. Monara kräver alltid en kreditupplysning för att fylla i en ansökan. Bisnode används för detta.

Om du får en kontokredit och väljer att ta ut pengar från den, sätts medlen omedelbart in på ditt bankkonto om du har ett konto hos någon av de svenska huvudbankerna. Annars kan du behöva vänta en arbetsdag för att få dina pengar. 

Eftersom betalningar behandlas automatiskt kan du få pengar på helger och under kvällstid. Monara stipulerar att du inte får ha några betalningsanmärkningar för att vara berättigad till kontokredit.