Mobillån

Mobillån är ett konsumtionslån som ges till privatpersoner i behov av omedelbara lån eller krediter. Företagskonceptet är att tillhandahålla flexibel och säker ekonomi till människor. Långivaren är registrerad hos Finansinspektionen och rankas bland de främsta leverantörerna av konsumentkrediter.

Ansök direkt

Kontaktuppgifter

Öppettider

No items found.

Smidiga och anpassningsbara lån hos Mobillån

Mobillåns maximala kontokreditbegäran är 30 000 svenska kronor. Eftersom det är en kredit på ditt konto kan du välja hur mycket av det tillåtna lånebeloppet du vill ta och använda; du behöver inte nyttja eller ta ut hela beloppet. När du lämnar in en ansökan till Mobillån kommer en kreditprövning att göras av Bisnode. Om du har betalningsanmärkningar eller skulder inlämnade till Kronofogden kan du inte ansöka om en kontokredit hos Mobillån.

Angående lånets återbetalning kan du skräddarsy det efter dina förutsättningar. Om ditt ekonomiska tillstånd ändras medan du använder en del av ditt kontokredit, kan du också ändra ditt återbetalningsschema. 

När du har tilldelats en Mobillån-kontokredit kan du välja när du vill spendera en del av krediten. Om du har ett bankkonto hos en av de mest populära bankerna, som Handelsbanken, Danske Bank, Nordea eller SEB så får du pengarna nästan omedelbart.