LEASY

Leasy är ett danskt företag som introducerades på Svenska marknaden 1998. De erbjuder dels privatlån men även hemelektronik, vitvaror och hushållsartiklar. Det är alltså en långivare men även en e-handelsbutik som erbjuder det mesta.

Ansök direkt

Kontaktuppgifter

Öppettider

Flexibla privatlån upp till 50 000 kr med Leasy

Leasy låter dig låna upp till 50 000 kr under en löptid på upp till 84 månader vilket gör de till en otroligt flexibel långivare. Lånen har en fast ränta som gör att du inte behöver oroa dig för att räntan ska gå upp i framtiden och därför alltid vet precis hur mycket som ska betalas in. 

Pengarna från ditt lån sätts in på ditt konto samma dag eller dagen efter, beroende på vilken bank du har. Kreditupplysning görs med UC och samlar in samtlig relevant information om dig. Beroende på resultaten så sätts din ränta för att passa din kreditvärdighet. 

För att få ansöka om ett lån hos Leasy så finns inget inkomstkrav men du måste vara minst 20 år gammal och ha ett aktivt BankID. Du behöver även vara fri från betalningsanmärkningar för att bli beviljad ett lån hos Leasy.